Hozzávalók:
12 nagyfejű (2.5-4 centiméteres) friss gomba
2 ek. vaj
2 ek .apróra vágott vöröshagyma
5 dkg zsemlemorzsa
fél kk. száritott petrezselyem
fél kk.olasz fűszerkeverék.
Elkészítés:
A gombákat megtisztitjuk,száraikat kivesszük. A kalapokat félre tesszük.Kis tálban összekeverjük a vajat,a vörörhagymát,és az apróra vágott szárakat.Lefedjük,és magas fokozaton,1-1,5 percig fözzűk,amig a vaj megolvad és a gombaszár megpuhul.Hozzákeverjük a zsemlemorzsát,petrezselymet,és az olasz füszerkeveréket.A keveréket a gombakalapokba töltjük ,és jól lenyomkodjuk.Egy papirtörölközővel letakart tányéron körbe elhelyezzük őket,és 1-1,5 percre betesszük a mikrosütőbe,magas fokozatra.
Elkészítési idő: 15 perc
Töltött Gomba recept
Kategória: Köretek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése