Hozzávalók:
4 csirkemell
1 konzerv ananász
kb 2 dl főzőtejszín
1 fej vöröshagyma
só,bors
1 bögre rízs
1 húsleveskocka
2-3 evőkanál liszt
Elkészítés:
A hagymát felkockázom és kevés olajon megpirítom.A melleket kis kockákra vágom és beledobom a hagyma közé, majd pár percig pirítom.Közben 2-3 dl vízben feloldom a húsleveskockát, aminek kb felét a csirkemellre öntöm, majd tejszínt is adok hozzá. A maradék tejszínből és húslevesléből kevés liszttel habarást készítek. Belerakom az ananászt is és készre párolom majd behabarom. És persze közben sózom borsozom ízlés szerint.
Köretnek rízst készítek mellé.
Ananászos csirkemellkockák rízzsel recept
Kategória: Tésztafélék
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése