Polipsaláta recept

Hozzávalók:
1 konyhakész polip (ca.80 dkg.)
1 db kaliforniai paprika
1 fej hagyma
4 db paradicsom
vörösborecet
1 evőkanál dijoni mustár
1 csokor kapor
só, bors
1/2 lilme leve
1 gerezd fokhagyma
olívaolaj
Elkészítés:
A polipot megtísztítjuk. A kaliforniai paprikát és a hagymát felkarikázzuk, grillrácson vagy serpenyőben megsütjük a polippal együtt A paradicsomokat felkarikázzuk. A megsült polipot feldaraboljuk, hozzáadjuk a sült zöldségeket.
Vörösborecettel, dijoni mustárral, apróra vágott kaporral, sóval, borssal és a lime levével ízesítjük. Ráreszeljük a fokhagymát, leöntjük egy kevés olívaolajjal, összekeverjük. Fogyasztásig lefóliázva hűtőszekrényben érleljük.

Nincsenek megjegyzések: